пятница, 13 июня 2008 г.

УТР - Украинский канал Интернет онлайн телевидение

ВНИМАНИЕ:
ПРОСМОТР ТЕЛЕКАНАЛА НАЧНЕТСЯ АВТОМАТИЧЕСКИ.
ДЛЯ ТОГО ЧТО БЫ СМОТРЕТЬ ON-LINE ТЕЛЕВИДЕНИЕ НА ВЕСЬ ЭКРАН КЛИКНИТЕ НА ПЛЕЕРЕ ПРАВОЙ КНОПКОЙ МЫШИ, ЗАТЕМ > “УВЕЛИЧЕНИЕ” ЗАТЕМ > “ВО ВЕСЬ ЭКРАН”.
ЕСЛИ ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИДЕНИЕ НЕ ПОКАЗЫВАЕТ, ОСТАВЬТЕ КОММЕНТАРИЙ К ЭТОЙ СТРАНИЦЕ, ПОСТАРАЕМСЯ КАК МОЖНО БЫСТРЕЕ РЕШИТЬ ПРОБЛЕМУ С ПРОСМОТРОМ!!!








Первый канал. Лучшие программы УТ-1. Только для Северной и Южной Америки
Ви можете дивитися програми УТР у різних режимах. Для цього наведіть курсор на «картинку» трансляції телепрограми і натисніть праву клавішу «мишки». У меню, що відкрилося, наведіть курсор на пункт Zoom і виберіть:

Full screen («На весь екран») – можна дивитися трансляцію телепрограми на весь екран Вашого комп’ютера. Для виходу з цього режиму необхідно натиснути правою кнопкою «мишки» на екран, в меню, що з’явилося, вибрати пункт «Exit Full Screen» («Закрити повноекранний режим»);

50% - для перегляду телепрограм із зменшенням «картинки» в 2 рази;

200% - для перегляду телепрограм із збільшенням «картинки» в 2 рази.
Увага! Впродовж завантаження телепрограми, Ваш комп’ютер може автоматично (якщо це необхідно) завантажити компоненти, необхідні для перегляду. Це може зайняти деякий час.

Якщо Ви не бачите зображення, або воно дуже низької якостi, звертайтесь до адмiнiстратора Вашої мережї.
Це може бути результатом обмежень Вашої мережi.

Для Вашої зручності трансляція для Північної та Південної Америк здійснюється із затримкою у 7 годин. Також Ви можете дивитись

Комментариев нет:

Отправить комментарий